Welkom bij Delibera:
voor een goed gesprek over dilemma’s in zorg, onderwijs en dienstverlening

 

Workshops


Op werkconferenties en dagsymposia kan Delibera workshops van één tot anderhalf uur verzorgen rond morele dilemma’s, en Normen en Waarden. Als een vorm van kennismaking met de gespreksvorm Moreel Beraad. Maar ook om over het thema van de dag op een onderzoekende, niet-discussiërende manier van gedachten te wisselen. Rustige dialoog in plaats van debat.
Ook voor een grote zaal kan een morele dialoog gehouden worden. Dan wordt gebruik gemaakt van de werkvorm ‘Binnenring – Buitenring’.  Een kleine groep deelnemers voert het inhoudelijk gesprek, de zaal is de meeste tijd toehoorder – maar: wordt op cruciale momenten even betrokken.
Informeer naar de mogelijkheden.

Proef-Beraad


Omdat Moreel Beraad zo’n ándere manier is om met elkaar in gesprek te zijn dan je gewend bent, valt het niet mee om je te overtuigen van de kracht en het nut ervan. Dat kun je beter zelf meemaken en ervaren door het te dóen.
Voor wie geïnteresseerd is, kan Delibera een proef-beraad op maat aanbieden tegen een gereduceerd tarief. Volgt daaruit een verdergaande route, bijv. een serie van 3 gesprekken, dan is het proef-beraad zelfs gratis.
Vul het contactformulier in voor info over de mogelijkheden en tarieven.

lees verder ►